By delaÓ Jimdo Expert
  • Necessites fer un (Parèntesi)?

    ¿Necesitas hacer un (Paréntesis)?

  • Et trobes en un moment difícil i necessites parar-te?

    ¿Te encuentras en un momento difícil y necesitas pararte?

  • El teu centre de teràpies individuals, d’adults, infantils, de parella i familiars a Sant Andreu

    Tu centro de terapias individuales, adultos, infantiles, parejas y familiares en Sant Andreu

Per si no vas poder venir... t'enviem la xerrada!

Més nutrients i menys antiinflamatoris

El 21 de novembre, en motiu de la nostra inauguració i amb la intenció de donar a conèixer els nous serveis que oferim a (Parèntesi), el nostre company, Àlex Bosch, Psiconeuroinmunoendocrinòleg va fer una xerrada molt interessant en la qual ens parlava de l'alimentació més adequada per a evitar la inflamació.

 

La inflamació és un dels grans problemes de la nostra societat actual:

dolors músculo-esquelètics, mals de cap, alteracions del cicle menstrual, al·lèrgies, problemes digestius, dermatitis, otitis, tendinitis,... Qui no en pateix una o altra com a mínim? En aquesta xerrada vàrem veure alguns dels motius més habituals pels quals avui en dia tenim uns hàbits pro-inflamatoris que ens aboquen a tot aquest conjunt de "-itis" (inflamacions), i com podem reduir la inflamació amb una pauta alimentària i altres hàbits adequats a la nostra situació, sempre basant-se en dades científiques.

 

Esperem que la gaudeixis tant com nosaltres!

Si vols visitar-te amb el nostre PNIE, només cal que demanis informació al nostre formulari!