By delaÓ Jimdo Expert
  • Necessites fer un (Parèntesi)?

    ¿Necesitas hacer un (Paréntesis)?

  • Et trobes en un moment difícil i necessites parar-te?

    ¿Te encuentras en un momento difícil y necesitas pararte?

  • El teu centre de teràpies individuals, d’adults, infantils, de parella i familiars a Sant Andreu

    Tu centro de terapias individuales, adultos, infantiles, parejas y familiares en Sant Andreu

La nostra perspectiva de treball

A (Parèntesi) treballem des d’un model integrador, en el que s’utilitzen tècniques i models molt diversos amb la finalitat d’adequar-nos a l’usuari o usuària. Les nostres principals perspectives  son la sistèmica, la constructivista i la teràpia breu estratègica.

 

Treballar des d’un model integrador, permet, a més, utilitzar tècniques i models de la Gestalt, cognitiu-conductuals, de la teràpia Narrativa i l'EMDR entre altres, buscant noves llums a la situació per a resoldre el problema.

 

Teràpia Breu Estratègica

x saber-ne més

Aquest model considera la teràpia com un camí que ha de ser el més breu possible, que s’ha d’adaptar al client i no aquest al model teòric, l’eficàcia com a principi bàsic i la integració de models i tècniques per tal de provocar i acompanyar el canvi al ritme de cada client i en funció del seu estil.

El Model Sistèmic

x saber-ne més

Vivim en un món on bàsicament ens relacionem i comuniquem. Totes les persones formem part de sistemes més o menys amplis en els que es donen les relacions humanes: la família, la feina, el veïnat... cadascun d'aquests grups o sistemes a la vegada que poden provocar una profunda satisfacció poden ser l'escenari del principal dels nostres problemes. La teràpia sistèmica treballa sobre la comunicació i les relacions que es donen en un sistema per millorar-ne la qualitat.

La perspectiva constructivista

x saber-ne més

Les persones construim la nostra realitat, li donem significat en relació a les nostres vivències, i en guardem l'aprenentatge per al futur.

En ocasions, aquests aprenentatges resulten ineficaços en la situació que estem vivint.

 

la hipnosi

x saber-ne més

 

Es una tècnica que s’utilitza dins de la teràpia per generar canvis en els nostres pensaments, emocions i conductes ajudant-nos a assolir l’objectiu de benestar desitjat amb un menor esforç i més ràpidament. 

A (Parèntesi) treballem aplicant tot el nostre coneixement i experiència per a que obtinguis els millors resultats en el menor temps possible.