By delaÓ Jimdo Expert
 • Necessites fer un (Parèntesi)?

  ¿Necesitas hacer un (Paréntesis)?

 • Et trobes en un moment difícil i necessites parar-te?

  ¿Te encuentras en un momento difícil y necesitas pararte?

 • El teu centre de teràpies individuals, d’adults, infantils, de parella i familiars a Sant Andreu

  Tu centro de terapias individuales, adultos, infantiles, parejas y familiares en Sant Andreu

Psicologia infantil

A (Parèntesi) realitzem intervenció psicològica amb nens i nenes, adolescents, i amb les seves famílies.

Els tractaments que oferim:

intervenció psicològica

Des d’una vessant que integra  la teoria i pràctica psicoanalítica, cognitiu-condutual,  sistèmica i relacional, treballem amb els infants, les seves famílies,  i en tots els casos que se’ns permeti amb tots els agents socials implicats (l’escola, l’EAP  i el CSMIJ...). Posant molt èmfasi tant en la simptomatologia presentada per l’infant, com en les dinàmiques familiars, en molts casos originadores de la problemàtica.

 

Les principals problemàtiques presentades pels infants que atenem actualment són:

 • TEA
 • Trastorns de Conducta
 • Trastorn de l'Aprenentatge
 • Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat i comportaments pertorbadors
 • Trastorn de l'eliminació: enuresi, encopresis
 • Trastorn de l'estat d'ànim
 • Trastorn d'ansietat
 • Fòbia social

Tenim la màxima de que cada cas és diferent, no existeix una sola intervenció per cada diagnòstic, així que combinem els nostres coneixements amb la intenció d’obtenir el millor resultat amb el menor temps possible.

 

 

Cal destacar, que donat que el nostre centre és un centre de psicoteràpia infantil i d’adults, fem tractament en paral.lel a pares i mares quan els seus problemes individuals o relacionals influeixen en la simptomatologia que presenta l’infant (portant a terme teràpies individuals o de parella, coordinades amb la terapeuta infantil).

 

peces psicomotricitat fina

Reeducacions

A través de les reeducacions es treballen aquelles àrees afectades de l'aprenentatge, potenciant l'autonomia, el coneixement personal i l'autoconfiança.

Es proporcionaran estratègies i recursos perquè l'alumne aprengui a organitzar-se i a planificar-se i, sobretot, perquè desenvolupi els seus propis mètodes d'aprenentatge.

Intervenció a domicili

La intervenció a domicili permet proporcionar un servei a mida per a cada persona. Aquest servei permet treballar, a més d'amb el pacient, amb la resta del sistema familiar proporcionant un tractament global i integrador.      

 

Despatx psicologia infantil Parèntesi

Suport psicopedagògic

Mitjançant el suport psicopedagògic, es proporciona a l’alumne tècniques i mètodes d’estudi amb l’objectiu d’ajudar-lo en les seves tasques escolars, per a millorar la seva organització i estructuració del temps. Es treballa des de la motivació i l’interès cap a les tasques acadèmiques. A més, s’ofereix un espai amb el que l’alumne pugui donar cabuda als seus dubtes acadèmics i de funcionament escolar. 


Assessorament escolar

Col·laboració professional com a servei extern especialitzat a escoles bressol, a escoles de primària i/o a instituts, proporcionant assessorament a les famílies i educadores i realitzant tractaments a l’alumnat.

D’aquesta manera la intervenció es porta a terme a la mateixa escola, facilitant que l’alumnat no s’hagi de desplaçar a un altre espai, aprofitant l’horari lectiu per a evitar fatigues posteriors i treballant dintre del mateix context on es poden presentar algunes dificultats.

A més, es proporciona al professorat pautes d’intervenció concretes, i es facilita una coordinació directa entre l’equip de mestres i psicòloga, per a treballar cap uns objectius concrets. 

 

Espai per a famílies

A través d’aquest espai, les famílies poden tenir al seu abast un temps per a poder compartir amb altres famílies, dubtes, qüestions i/o curiositats que es poden donar dintre del seu funcionament familiar. A més, es guiarà a les famílies proporcionant un assessorament i una orientació per a promoure una adequada relació familiar.

Per altra banda, es pot destinar aquest espai per a aclarir i tractar diversos temes d’interessos concrets i específics, com poden ser les normes i els límits, com parlar als nostres fills, l’alimentació, trastorns d’aprenentatge, etc. Creat per a aquelles persones que tinguin interès en conèixer més sobre el tema i per a promoure una correcte formació, tractar prejudicis existents, inseguretats i formes d’intervenció.

 

 

test de brazelton per a nounats

MÉS SOBRE EL TEST DE BRAZELTON