By delaÓ Jimdo Expert
  • Necessites fer un (Parèntesi)?

    ¿Necesitas hacer un (Paréntesis)?

  • Et trobes en un moment difícil i necessites parar-te?

    ¿Te encuentras en un momento difícil y necesitas pararte?

  • El teu centre de teràpies individuals, d’adults, infantils, de parella i familiars a Sant Andreu

    Tu centro de terapias individuales, adultos, infantiles, parejas y familiares en Sant Andreu

Tallers

(Parèntesi) fem tallers i cursos amb una finalitat terapèutica perquè creiem amb la potencialitat del grup per multiplicar els efectes.

Els tallers que veieu aquí són els què ja estan en funcionament o estan a punt de sortir, però, no dubteu en contactar amb nosaltres si teniu alguna idea o necessitat nova! estem oberts a crear grups a mida!


La nostra oferta:

taller d'habilitats socials infantil

  Aquest programa es basa en 10 sessions, d'una hora, quinzenals en les quals es duen a terme tallers grupals per a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys. L’objectiu general és proporcionar un espai destinat a fomentar les habilitats socials i la millora de la comunicació, tant verbal com no verbal. 

D’aquesta manera, el programa es divideix en 5 grans blocs on es treballa la consciència emocional, la regulació emocional, les habilitats socials, l’autoestima i la comunicació assertiva. Així doncs, es pretén que, mitjançant diferents dinàmiques grupals i de joc, els infants puguin endinsar-se en les seves emocions, compartir-les amb la resta i aprendre a comunicar-se de manera eficient i respectuosa, per tal d’adquirir consciència dels propis actes, poder empatitzar i poder generar una bona convivència amb les persones que els envolten. 

Us podem garantir que els vostres fills i filles aprendran a relacionar-se d’una manera lúdica i divertida amb la resta de membres que formin part del grup i s’enduran uns coneixements que podran aplicar a la resta d’entorns.  

 

Data d’inici: dimecres 22 de març

Ubicació: (Parèntesi) Espais Psicoterapèutics. Carrer Rubén Dario, 32-34, baixos. 08030. Barcelona

Preu del programa: 45€ la sessió

horari: 18.15 a 19.15h

Quinzenal

Pots llegir-ne més mirant la notícia del nostre blog.

 

PRograma mbsr per la reducció de l'estrés i l'ansietat basat en mindfulness

Mindfulness és la consciència que apareix al portar la teva atenció al moment present, sense jutjar i amb amabilitat cap a tu mateix (Kabat-zinn, 2017).

És aprendre a adonar-te de quin tipus de consciència necessites en cada moment a través de re percebre la teva pròpia experiència sensorial. A través de poder re aprendre que són les emocions, d´on venen i que fer amb elles.

Entendre que tenen a veure les emocions amb les sensacions d´ansietat i d´estrès.

Aprendre com funciona el teu cos i la teva ment. Sobre tot, aprendre que tu no ets els teus pensaments.

Adonar-te de quin tipus de comunicació tens en el teu interior cap a tu mateix i cap els demés.

Si practiques o no l´escolta activa. I com aconseguir que el teu temps estigui dirigit per la teva brúixola interior.

Pels teus valors, les teves creences, el que t´omple realment. Al menys, una bona part del dia. Tenir espais per a nodrir-te i omplir-te d´energia cada dia. Aconseguir dirigir la teva vida des de el que tu necessites i no des del que la societat mou.

 

 

Et convidem a que facis aquest viatge amb nosaltres.

 

Apunta´t al Programa per a la reducció de l’estrès i l´ansietat basat en el Mindfulness. A través de vuit sessions de dues hores i mitja anirem construint un canvi de paradigma. Un canvi de percepció del que és la pròpia vida. Ho farem a través de dinàmiques col·lectives, lectures, jocs, espais de pràctica formal i espais de pràctica informal.

També farem un dia de recés en silenci guiat. Per a que puguis sentir l´experiència de les sensacions que es tenen al realitzar una practica continuada. Intenta buscar l´espai per a poder treballar amb nosaltres tots aquests aspectes, ja que val la pena. Anima´t i pregunta´ns!

Tallers en preparació:

- Properament podreu gaudir també del taller d'habilitat socials per persones adultes!