By delaÓ Jimdo Expert
  • Necessites fer un (Parèntesi)?

    ¿Necesitas hacer un (Paréntesis)?

  • Et trobes en un moment difícil i necessites parar-te?

    ¿Te encuentras en un momento difícil y necesitas pararte?

  • El teu centre de teràpies individuals, d’adults, infantils, de parella i familiars a Sant Andreu

    Tu centro de terapias individuales, adultos, infantiles, parejas y familiares en Sant Andreu

Taller de musicoteràpia

Des de Psi-M i (Parèntesi) creiem que és de vital importància fer arribar el recurs terapèutic que la música ofereix a tothom, sigui quina sigui la seva situació. Per aquest motiu ens plau comunicar que s’ha iniciat un servei de Musicoteràpia al Barri de Sant Andreu (sala musical SiFaSol), dirigit a nens/adults que necessitin treballar aspectes cognitius, físics, socials i/o psicològics, tot mitjançant la vivència i l’aprenentatge musical.

 

Fent servir les paraules de Zoller (1991), "les activitats musicals fan èmfasis en les formes no verbals de comunicació ja que sovint superen les limitacions físiques, culturals, intel·lectuals y emocionals"; i precisament aquest és el nostre objectiu: poder fer viure la música sense límits i treballar amb tots els beneficis terapèutics que ens aporta.

 

Treballem amb l’art terapèutic més òptim per promoure i expressar qualsevol tipus d’emoció, sentiment o pensament a travès de la creativitat musical. És una gran font de motivació i la seva flexibilitat fa possible l’adaptació de la teràpia a qualsevol situació. Fomenta la comunicació i la socialització a més d’aportar equilibri i ajudar a desenvolupar l’atenció sostinguda, estimular la memòria i mantenir en activitat les neurones, facilitant d’aquesta forma l’aprenentatge. També cal mencionar que estimula l’organisme a tots els nivells fent possible arribar a un estat cognitiu, anímic i físic òptim que faciliti la consecució de les metes terapèutiques.

 

Oferim el servei en un format grupal, on cada grup treballa amb una dinàmica concreta seguint objectius tan individuals com col·lectius. La professional que porta a terme el servei és la nostre psicòloga col·legiada Gemma Genovès (22347, COPC), que estableix i manté contacte directe amb els diversos professionals que siguin necessàris per coordinar-se i adaptar el millor possible la musicoteràpia.


Si voleu més informació, seguiu aquest enllaç: Què és la musicoteràpia?

taller de musicoteràpìa a Sant Andreu
Gemma Genovès

Taller a càrrec de: Gemma Genovès, Psicòloga col·legiada 22347 (COPC)

Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona.

 

Formació musical a través l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu (EMM).

 

Titulació del 5é grau musical de la Royal Academy of Music de Londres (ABRSM).

 

En procés de cursar el Màster en Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona.

 

Amb experiència en el camp de la musicoteràpia amb diferents col·lectius, tant d'infants com d'adults.

Contacta amb nosaltres per inscriure't o demanar informació.